Autobedrijf
van der Meer

Eerlijke service, werk vanuit passie voor auto’s
Scherpe prijzen, geen onnodige kosten
BOVAG garantie en zekerheid
Stuur whatsapp

Autobedrijf van der Meer

Wij zijn autobedrijf van der Meer. U kunt ons vinden in Kollum aan de Bamaweg Nr 1. U kunt bij ons terecht voor reparatie/onderhoud aan uw auto en Camper. Wij beschikken over 2 gratis leen auto,s. Hiervan mag u gebruik maken wanneer uw eigen auto ter reparatie of onderhoud bij ons is, en u niet zonder een auto kan. Verder beschikken wij ook over airco apparatuur om uw airco te testen en te vullen.

Afspraak maken

APK-keuring

Verplichte keuring voor je auto. Hierbij wordt gelet op alle technische onderdelen van de auto voor veiligheid en milieu.

Airco

Een servicebeurt voor de airco is niet alleen goed voor het optimaal functioneren van het aircosysteem, maar zorgt er ook voor dat eventuele schimmelvorming verwijderd wordt. Wat
meestal een erg muffe geur met zicht meebrengt. Bij ons kunt u terecht voor het vullen van R134a en R1234hf aircosystemen.

Campers

Ook voor campers en bedrijfsauto’s kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over twee grote hefbruggen

Onderhoud

Een auto heeft onderhoud nodig, wanneer dit moet gebeuren staat in het serviceboekje, of kan worden weergegeven op het display van uw auto. Geef uw auto tijdig onderhoud, om later hoge kosten te vermijden.

Diagnose

Onze werkplaats is voorzien van moderne diagnose- en uitlees-apparatuur, voor het oplossen van storingen aan uw auto.

Uitlijnen

Bij uitlijnen worden de wielstanden gecontroleerd en zo nodig bijgesteld. Dit kan nodig zijn wanneer je auto anders rijdt dan normaal, of wanneer de banden scheef afslijten.

Autobedrijf
van der Meer

Wij zijn twee broers die sinds jonge leeftijd een passie voor auto’s hebben. Nu hebben we daadwerkelijk een eigen autobedrijf waar we met veel plezier klanten helpen. Ons doel is allereerst om de klant goed en vertrouwd op weg te helpen. Daarnaast zijn we constant bezig om de nieuwste technieken meester te zijn zodat we altijd klaar zijn voor de toekomst.
Menno & Albin van der Meer

Autobedrijf van der Meer

Altijd BOVAG garantie en zekerheid
sunusersphone-handsetmap-markerspell-checkheart-pulserocketbuscarclockmenucross-circle